Z lamellás zsaluzia

A Z90-es lamella a családi házak arnyékolásához használt leggyakoribb lamella.

A Z90 kültéri zsaluzia az egyik leggyakrabban alkalmazott árnyékoló olyan családi házaknál, melyeknél kiemelkedően fontos a modern megjelenés, a tartósság és a kimagasló fényzárás.

A termék 90 mm-es, Z alakban hengerelt, speciális peremezéssel és masszív gumiprofillal zárt lamellákból áll, melyek képesek csaknem 100 százalékos árnyékolást biztosítani a helyiségeknek, méghozzá csendes működés mellett.

Nagy előnye, hogy a Z90 típusú kültéri lamella a speciális vezetősínes megoldásával páratlan fényerősség-szabályozást tesz lehetővé, ezáltal képes akár a napsugárzást teljesen távol tartani otthonunktól, amivel nemcsak kellemes árnyék vár a lakókra, hanem a beltéri túlhevülést is megakadályozza.

A Z-alaknak köszönhetően a lamellák képesek teljesen összezárni, ezáltal télen és nyáron egyaránt hozzásegítenek a lakás szigeteléséhez. Segítségével a nyári időszakban akár 5-10 Celsius fokkal is csökkenthetjük a belső hőmérsékletet, miközben télen megakadályozzuk, hogy a kinti mínuszok közvetlenül érjék a nyílászárókat, ami magasabb komfortérzetet és nehezebben kihűlő lakást eredményez majd.

A zsaluzia lamellái erős alumíniumból készültek és kétoldalt lakkozott kialakítást kaptak. A karnis 56x58 mm-es horganyzott felületű acéllemezből áll, de kérhető extrudált alumíniumból is, akárcsak a záró profil, a vezetősín vagy a takarólemez. Nagy előnye, hogy az Z90 szinte minden látható eleme a megrendelő által választott színben kérhető, ezáltal könnyedén az épület homlokzatának árnyalatához igazítható, sőt mi több, azzal kontrasztba is állítható a különlegesebb összhatás érdekében.

A legtöbb árnyékolóval ellentétben a Z90 kültéri zsaluzia kimagaslóan ellenáll a környezeti hatásoknak. Nem árt neki a nedvesség és a nagyobb szél sem, miközben a sodronyos zsaluziához mérten a gumírozott vezetősínnel kiegészülve rendkívül alacsony zajszint mellett működtethető. Ideális abban az esetben is, ha nyílászáróinkat meg szeretnénk védeni a külső szennyeződésektől és a kisebb sérülésektől.

Alkalmazható akár nagyobb méretű ablakokon legfeljebb 5x5 méterig, miközben a lamellák és kapcsolódó profilok több színben is kérhetők annak érdekében, hogy az árnyékoló tökéletesen illeszkedjen a homlokzat színéhez, vagy azzal kontrasztot képezve feldobja otthonunk megjelenését. Itt megemlítenénk, hogy a piacon egyedülálló módon felár nélkül kérhető 22 féle alapszín a zsaluzia lamella kínálatunkból.

A meghajtás tekintetében a Z90 kültéri zsaluziát mozgathatjuk kézi erővel, egyszerű hajtókarral, de dönthetünk a motorizálás mellett is, hogy speciális kapcsolóval vagy távirányítóval vezéreljük a lamellákat. Utóbbi nagy előnye, hogy egyetlen motorhoz akár három zsaluzia is hozzákapcsolható, az automatizálhatóság jóvoltából pedig a termék így akár okos rendszerekhez egyaránt csatlakoztatható.

Z90 ábra

Választható színek

Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow