Homlokzati zsaluzia

A homlokzati zsaluzia legnagyobb előnye, hogy teljesen független a nyílászárótól, ezáltal a masszív külső szerkezet jóvoltából valóban bármilyen ablak és ajtó előtt kimagasló hatékonysággal alkalmazható.

Akárcsak a többi kapcsolódó terméktípus, a homlokzati zsaluzia is kérhető C- vagy Z-típusú lamellával, melyeket a szivárvány szinte bármilyen árnyalatában megrendelhetünk, ezáltal bár nem kapcsolódik annyira a homlokzathoz, mint egy vakolható- vagy egy külső tokos megoldás, ellenben a megfelelő színben mégis kitűnő kiegészítőjévé válhat otthonunknak, ami ráadásul még a vagyonvédelmet is képes magasabb szintre emelni.

Homlokzati zsaluzia 3D modell

A kültéri homlokzati zsaluziák csak és kizárólag motorizált formában választhatók, aminek az oka, hogy a szerkezet a homlokzattal érintkezik, így a hajtókart nem lehet bevezetni a lakásba. Az elektromotor által azonban maximális kényelemben, egy távirányító segítségével gombnyomásra mozgathatjuk a lamellákat, sőt mi több, az extraként szerelhető szél-, fény- vagy esőérzékelő szenzorok által könnyedén automatizálhatjuk is működésüket.

A hagyományos külső tokos megoldásokhoz mérten a homlokzati zsaluziák abban különböznek a leginkább, hogy nem a nyílászáró tokszerkezetéhez, hanem ahogy nevük is mutatja: a homlokzathoz erősítik őket, ezáltal megjelenésük kevésbé olvad bele a ház megjelenésébe, miközben a hang- és a téli hőszigetelésben sem játszanak olyan nagy szerepet, de az árnyékolás terén már páratlan teljesítményt kapunk tőlük.

Homlokzati zsaluzia metszetrajz

Z90 alap műszaki tényezők

Szélesség mm-ben Magasság mm-ben 1 zsaluzia max. felülete kapcsolt szerkezet max. szélessége*
mozgatás min. max. min. max.
motor 600 3500 500 4000 11 m2 8 fm
*Kapcsolt szerkezet esetében maximum 3 zsaluziát lehet hozzákapcsolni egy meghajtáshoz, a motort középen kell elhelyezni.
Maximum 5 fordító helyezhető el a motor egyik, illetve másik oldalán.
A kapcsolt zsaluziáknál előfordulhat dőlésszög eltérés a két zsaluzia között 20°-ig.
A kapcsolt sodronyos megvezetésű zsaluziák között hagyjanak legalább 20mm hézagot.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow