Külső tokos zsaluzia

A külső tokos zsaluzia egy egyszerűen szerelhető, jó ár-érték arányt képviselő, tartós és kifejezetten hatékony kültéri árnyékoló.

A külső tokos zsaluziáról

A külső tokos zsaluzia egy egyszerűen szerelhető, jó ár-érték arányt képviselő, tartós és kifejezetten hatékony kültéri árnyékoló. Melyet azért kedvelnek nagyon sokan, mert bármikor és szinte bármilyen nyílászáró mellé telepíthető utólag is abban az esetben, ha a tokszerkezet alkalmas a rögzítésre, valamint a hajtókar bevezetésére.

Előbbi ritkán kritérium, utóbbi pedig könnyedén kiváltható egy elektromotor beépítésével, ami nemcsak sokkal kényelmesebbé teszi a zsaluzia működtetését – hiszen gombnyomásra szabályozhatjuk a lamellákat –, hanem automatizálhatjuk is vele az árnyékolót, sőt mi több, hozzákapcsolhatjuk okos otthonunkhoz a fűtés vagy a világítási rendszer kiegészítésének érdekében.

A legnagyobb negatívum a külső tokos zsaluzia esetében az, hogy a tokszerkezet teljes egészében látható marad, ezáltal az ablak gyakran túlzsúfolt hatásúvá válhat tőle, sőt bizonyos tokszerkezetek esetében a kilátást is akadályozhatja némileg, de ezek jelentéktelen negatívumok a hatékonyság és az ár-érték arány mellett.

Sőt mi több, az összhatáson jelentős mértékben javíthatunk, ha a zsaluziát nemcsak a homlokzathoz, hanem a nyílászáró tokszerkezetéhez is hozzáigazítjuk, lévén ma már a szivárvány szinte minden színében megjelenhet otthonunkon az árnyékoló, mely nemcsak a fényszabályozás tekintetében biztosít lenyűgöző teljesítményt, hanem segít távol tartani otthonunktól a kíváncsi tekinteteket.

Kevesen tudják azonban, hogy a redőnyökhöz hasonlóan a vakolható tokos zsaluzia számtalan más tekintetben is képes megtámogatni otthonunkat. A masszív alumíniumlamellák által például kiemelkedő a vagyonvédelem terén, de meg tudja óvni nyílászáróinkat a kisebb- nagyobb sérülésektől, miközben hang- és hőszigetelés terén szintén élen jár.

Utóbbi kapcsán ugyanis sem a nagy hideg, sem a nagy meleg nem éri közvetlenül az ablakokat – utóbbi esetében a forró napsugarak nem tudnak behatolni a lakásba sem –, ezáltal nyáron csökkenthető vele a klímára fordított energia mértéke, télen pedig a fűtési költség, hiszen könnyebben megőrizhetjük általa otthonunk kellemes hőmérsékletét.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow