C lamellás zsaluzia

Ennek köszönhetően közkedvelt az ipari és irodai épületek árnyékolásához.

A C80 kültéri zsaluzia egy szolid, elegáns és hatékony árnyékoló, ami hiánytalanul ellátja feladatát, ezáltal kint tartja a napsugarakat, miközben védelmet garantál a kíváncsi tekintetek ellen is. Kiváló ár-érték aránya és megbízhatósága miatt közkedvelt választás irodákban és ipari létesítményekben, de gyakran alkalmazzák lakóházak esetében is. Ez nem meglepő, hiszen egy nagyon sokoldalú, mondhatni egyszerű és esztétikus kiegészítő, amivel bárki képes hatékonyan szabályozni a belső helyiségek fényviszonyait.

A 80 mm széles, vezetősínben elhelyezett lamellák speciális C alakja igencsak esztétikus és hatékony megoldás is egyben, hiszen segítségével akár a napsugárzás több mint 85 százalékát kizárhatjuk a belső helyiségekből, ami főleg a legmelegebb hónapokban felér egy gyengébb minőségű klímával. A folyamatos árnyék ugyanis megakadályozza a belső terek túlhevülését, ezáltal több Celsius fokkal hűvösebben tarthatjuk otthonunkat vagy irodánkat. Ezt az előnyt ráadásul a hidegebb időszakban is kihasználhatjuk, hiszen teljesen leeresztett állapotban kisebb szigetelést húzhatunk velük a nyílászárók elé, melyek így nem érintkeznek közvetlenül a kinti hideggel, amivel a kellemes belső hőmérséklet tovább vagy könnyebben fenntartható.

A legfeljebb 5x5 méteres ablakokra szerelhető C80 kültéri zsaluzia lamellái masszív, kétoldalt lakkozott és peremezett alumíniumból készülnek. A kapcsolódó 56x58 mm-es karnis állhat horganyzott felületű acéllemezből, vagy kérhető extrudált alumíniumból, mint a takarólemez, a vezetősín, illetve a záróprofil. Nagy előnye, hogy az árnyékoló legtöbb látható eleme számtalan színben kérhető, amivel maximálisan a megrendelő igényeihez és az épület színéhez igazítható a megjelenés.

A zsaluzia működtetése hajtókarral és elektromotorral egyaránt megvalósítható, és bármelyik alternatívát is választjuk, a vezetősínbe sajtolt erős gumitömítésnek hála a csendes működés mindvégig garantált lesz. Amennyiben nem a manuális megoldást választjuk, hanem motorizáljuk az árnyékolót, a kényelmes, akár távirányítóval is kivitelezhető működtetés mellett lehetőségünk nyílik a kiegészítő automatizálására, sőt a megfelelő szenzorokkal érzékennyé tehetjük a szélre, az esőre és a fényre egyaránt. Ezzel nemcsak az árnyékolónak, hanem nyílászáróknak is extra védelmet biztosíthatunk, hovatovább könnyedén csatlakoztathatjuk őket otthonunk okos rendszereihez.

C80 ábra

Választható színek

Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow