Bemutatkozás

Sárközi János vagyok a Csancsa Árnyékolástechnika Bt ügyvezető tulajdonosa. 2001 óta cégem a magyar árnyékolástechnika világának egyik meghatározó szereplőjeként – melyet ma már 25 éves szakmai tapasztalattal vezetek – a minőségen és a maximális garanciális támogatáson túl eltökélt a legjobb ár-érték arány megteremtése mellett.

A Zsaluziavilágról

A Zsaluziavilág elindítása azzal a céllal történt, hogy megajándékozzuk a magyar árnyékolástechnikai piacot olyan tematikus weboldallal, ahol szakmailag helytálló, mindent átfogó és pontos részleteket olvashatnak a látogatók a zsaluziákról. Mindezt sallangok nélkül, a legfontosabb információkra koncentrálva, rengeteg referenciával és olyan leírásokkal színesítve, melyek segítséget nyújthatnak leendő vagy már meglévő zsaluzia-tulajdonosok számára is. Az oldal hivatása továbbá, hogy sokkal népszerűbbé tegyük itthon a zsaluziákat, hangsúlyozva vitathatatlan előnyeiket és kiemelve a hozzájuk kapcsolódó lehetőségeket.

NEVA

A NEVA a kültéri zsaluziák egyik prémium kategóriás márkájaként az egyik leghatékonyabb árnyékoló típus, mely nemcsak modern megjelenéssel rendelkezik, hanem meghatározza az adott épület arculatát, hatékony fényáteresztést biztosít, javítja a lakás hőszigetelését, mindemellett pedig megakadályozza a belső helyiségek felhevülését. Az általunk is forgalmazott zsaluzák előnyeiről bővebben ITT olvashat!

Suntech pergolák

A vállalkozás az utóbbi 15 évben folyamatosan bővült, így az újabb árnyékolástechnikai eszközök meghonosítása mellett rendszeresen azon dolgozom, hogy prémium minőségükről ismert külföldi termékeket is forgalmazzunk Magyarországon. A Suntech pergolák és tetőrendszerek mellett így jutottunk el a népszerű NEVA zsaluziák behozataláig, aminek érdekében létrehoztuk a Zsaluziavilágot.

Napellenzővilág, Redőnyvilág

A Csancsa Bt. egyik fontos fordulópontja volt a digitális terjeszkedés kapcsán a Napellenzővilág és a Redőnyvilág elindítása. Ezek a tematikus oldalak a Zsaluziavilághoz kapcsolódó funkciót betöltve a redőnyök és a napellenzők népszerűségének növelése érdekében jöttek létre, de fontos szempont volt, hogy az érdeklődők és a vásárlók mindkét árnyékolóról egy helyen találjanak minden fontos információt. Ezen felül a portálokon megtekinthetők kapcsolódó referenciamunkáink, de hasznos blogbejegyzések is olvashatók, melyek segítenek a választásban, sőt olyan részleteket és érdekességeket osztanak meg az árnyékolókról, melyeket a legtöbb helyen általában nem emelnek ki a forgalmazók.

Alapelveink

Bár vállalkozásom az utóbbi 15 évben folyamatosan bővült, a küldetés és az alapelv változatlan maradt:

  • a legfontosabb cél, hogy az ügyfelek mindig a legjobb árak mellett kapják meg a legmagasabb színvonalat mind a termékek, mind a telepítés tekintetében;
  • a legfontosabb titok, hogy a csapatmunka mindenek felett áll, ezáltal minden alkalmazott és minden partner kiemelt szerepet játszik abban, hogy kimagasló minőséget biztosíthassunk;
  • a legfontosabb kritérium magunkkal szemben pedig az, hogy nem válogatunk az ügyfelek között, ezáltal a kis lakásokat és a családi házakat ugyanolyan szívesen elvállaljuk, mint a legnagyobb piaci szereplőket.

Az ország egész területén

Noha Budapestről és vonzáskörzetéből kapjuk a legtöbb megrendelést, ugyanakkor Magyarország egész területén vállaljuk zsaluziák telepítését a nyugati határszéltől kezdve a keleti végekig bezárólag.

Tekintse meg termékkínálatunkat még ma, vessen egy pillantást referenciáinkra és ismerkedjen meg a prémium kategóriás NEVA zsaluziák előnyeivel. Ha felkeltettük érdeklődősét, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, akár rendelni szeretne, akár egy egyszerű kérdése lenne a termékek kapcsán!

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow