S lamellás zsaluzia

Az íves dizájn az elegáns formájának köszönhetően közkedvelt a tervezők körében.

Az S90 kültéri zsaluzia a hatékonyság és az elegáns formavilág tökéletes ötvözete, melyet nemcsak kiváló árnyékolási képességei miatt kedveltek meg sokan, hanem modern megjelenéséért is. Az íves dizájn a C- és a Z-típusú lamellák speciális kereszteződéseként írható le, ezáltal mindkét változat előnyét felvonultatja, miközben egyedi méretben elkészítve (maximum 5x5 méteres nyílászárókra) tökéletes védelmet nyújt a napsugaraktól és a fényvisszaverődéstől egyaránt.

A vezetősínes kialakulással ellátott S90 kültéri zsaluzia segítségével a nap minden órájában lehetőségünk van a fényerősség folyamatos szabályozására, és mivel a napsugárzás 85 százalékát képes teljesen távol tartani otthonunktól, ezért a legmelegebb időszakokban akár több Celius fokkal is hűvösebben tartható vele a lakás. A 90 mm-es szélességű, S-alakú lamellák speciális peremezést és záró gumi profilt kaptak, melyek nemcsak közel 100 százalékos fényzárással kecsegtetnek, hanem kiemelkedően csendes működést is garantálnak.

A legmerevebb zsaluziaként számon tartott S90-es modell azonban nemcsak az esztétika tekintetében sorolható az élmezőnyhöz, hanem a nagy ellenálló képesség miatt is, hiszen nem árt neki a nedvesség, sőt a nagy szélnek sem tesz benne kárt, az erős lökések pedig a gumitömítések miatt nem járnak zajhatással. Ezért teljesen leeresztett állapotban extra védelmet és szigetelést is biztosít a nyílászáróknak. Utóbbit a téli időszakban egyaránt érzékeljük majd, hiszen a kinti hideg levegő nem éri közvetlenül az ablakokat, így a benti komfortot és kellemes meleget könnyebben megtartja a lakás.

A zsaluzia lamellái erős, mindkét oldalon lakkozott alumíniumból készülnek. A kapcsolódó 56x58 mm-es karnis állhat horganyzott felületű acéllemezből, de a záró profilhoz, a vezetősínhez vagy a takarólemezhez hasonlóan alumíniumból is.

A hagyományos redőnyökhöz a leginkább hasonlító S90 kültéri zsaluzia a működtetés tekintetében manuális és motorizált is lehet. Előbbi esetben a mozgatás egyszerű hajtókarral történik, míg elektromotor beépítésével egy hagyományos kapcsolóval vagy távirányítóval irányíthatjuk a lamellákat. Utóbbi nagy előnye, hogy kiegészítő érzékelőkkel a zsaluziát automatizálhatjuk, ezáltal érzékennyé tehetjük a szélre, a fényre vagy az esőre, sőt hozzákapcsolhatjuk otthonunk okos rendszeréhez is. Egyetlen motorral három árnyékoló működtethető, ami a költséghatékonyság terén kiemelkedő tulajdonság.

S90 ábra

Választható színek

Húzd ide a terméket!Termék
Húzd ide a terméket!Termék

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow