Előnyeink

Kimagasló tartósság

A NEVA zsaluziákról tudni kell, hogy lamelláik felületkezelt alumíniumlemezből állnak, melyek kimagasló tartósságot garantálnak. Ezen felül speciális bevonatuknak hála védve vannak a szennyeződésektől és a mechanikai sérülésektől, miközben a létra és a csapágyzsinór összekötését is erős, rozsdamentes acélkapcsolással oldották meg, amivel azonnal kiküszöbölték az átlagos zsaluziák leggyengébb pontját, lévén az itt alkalmazott műanyag az elsők között gyengül meg és törik el az olcsóbb modelleknél. Az acélt azonban nem kezdi ki sem az idő, sem az időjárás!

Speciális üvegszál

A svájci gyártó gondoskodott arról is, hogy a létrák speciális üvegszálból álljanak, melyek garantáltan hosszú évekig képesek megtartani alakjukat és színüket egyaránt még a legmostohább időjárási körülmények között is. Sőt, a tervezők gondoltak rá, hogy szállításkor se sérüljön a termék, amihez páratlanul apró létratartó horgokat készítettek, melyek annyira kicsik, hogy nem sértik meg a sajtolt tömítő gumit, vagyis még tovább növelik az élettartamot. Ezek a horgok képesek megakadályozni továbbá azt is, hogy billentéskor a lamellák elmozduljanak, amivel sok esetben már a felhelyezéskor problémásan működik az árnyékoló a gyengébb minőségű változatoknál.

Nagyobb húzószilárdság

Hasonló minőséget várhatunk a szalagoktól is, melyek az átlagos zsaluziákhoz mérten legalább 50 százalékkal nagyobb húzó szilárdságot garantálnak a mozgatás során. Ezt ráadásul egyedi, befelé peremezett szalagvezető résekkel egészítette ki a gyártó, amivel kivonták a szerkezetből az olcsóbb termékekre jellemző műanyag vezető betéteket, melyek erőteljes súrlódást biztosítottak a szalagoknak, és csökkentették a zsaluziák élettartamát.

Plusz 10 évnyi élettartam

Szintén a tartósságot sikerült növelni azzal, hogy a tömítőgumikat megfeszítés nélkül hengerelték be a lamellákba. Ennek és kimagasló minőségüknek köszönhetően még 10 évnyi rendszeres használat mellett is megőrzik rugalmasságukat, nem repedeznek meg, nem szakadnak el, ellentétben az olcsóbb zsaluziákkal, melyeknél már 3 év után megjelennek ezek a problémák.

Tartósabb alkatrészek

Ritkán esik szó a kültéri zsaluziák kapcsán a csapágyazásról, pedig ezen a téren a minőség szintén kimagaslóan fontos. A svájci gyártó ezen a téren is a maximalizmusra törekedett, így az átlagos csapágyaknál lényegesen megbízhatóbb és tartósabb alkatrészek születtek, melyek ráadásul UV álló műanyag vázat kaptak a maximális szavatosság jegyében.

Prémium kategória

A prémium kategóriát jól jelzi, hogy a gyártó olyan apróságokra is odafigyelt, mint az alumínium profilok és takarólemezek kidolgozottsága, melyeket a legmodernebb technológiákkal felületkezeltek és homlokzati felhasználásra alkalmas lakkréteggel porszórtak a legnagyobb tartósság érdekében.

Egyedi kidolgozás

Mivel a lamellák élei teljesen egyedi kidolgozást kaptak a vezetőszegek alakjával együtt, a zsaluzia még felhúzott állapotában is lényegesen kisebb, mint azt a legtöbb gyártótól megszokhattuk. Ez az előny főként a magasabb zsaluziák esetében kifejezetten szembetűnő.

Vakolható tokos zsaluzia

Csendesebb működés

A vezetőszegek ellipszis alakjának jóvoltából ráadásul lényegesen csendesebb működést is kapunk a zsaluziától, sőt mi több, zárt állapotban a szegek teljes egészében kitöltik a vezetősínt, aminek így nincs lehetősége a mozgásra, vagyis a lamellák nagyobb szélben sem keltenek zajt.

Egyedi sarokmegoldás

A NEVA zsaluziák kapcsán az egyik leggyakrabban hangoztatott előnyként tartják számon az egyedi sarokmegoldásokat, ami egy rendkívül frappáns esztétikai lehetőség abban az esetben, ha két árnyékolót szeretnénk sarkosan összedolgozni egymással. Sőt mi több, az általunk forgalmazott árnyékolók azon kevesek közé sorolhatók, melyek nemcsak külső, hanem belső sarokmegoldást is kínálnak a megrendelők számára.

Sarokmegoldás

22 választható alapszín

Az esztétikát a sarkokon és a modern megjelenésen kívül a 22 választható alapszín garantálja, melyek közül rendhagyó módon felár nélkül válogathatunk, tehát nem kell többet fizetnünk, ha a fehér helyett szürke vagy egy kellemes barna árnyalatban szeretnénk árnyékolónkat.

Könyebb, egyszerűbb szerelés

A kültéri zsaluziák ráadásul vakolható tokos rendszerrel is kérhetők, mely ISO- KASTL megkülönböztetéssel egy variálható, szendvics alapú szisztémát kínál. Utóbbi nagy előnye, hogy a zsaluzia sokkal könnyebben és egyszerűbben szerelhető, miközben a hőhíd keletkezése is kiküszöbölhető általa. A vakolható tokos zsaluziák alkalmazásakor ráadásul növelhető a hő- és a hangszigetelés mértéke, a maximális vízállóság mellett pedig úgy tapad hozzá könnyen a különféle építőanyagokhoz, hogy nem tartalmaz formaldehidet, alacsony súlya ellenére pedig nagy stabilitást kínál, miközben az ablakok fényáteresztő mérete sem csökken. További előny, hogy az árnyékolók ilyen esetben teljesen egyedi méretezéssel készülnek, maximálisan a megrendelő igényei szerint.

Energiatakarékos megoldások

Beszéljünk akár Z-, akár S- vagy C-lamellás zsaluziákról, mindegyikre jellemző a csendes működés, a csakn target="_blank"em 100 százalékos fényzárás, valamint a szabályozható árnyékolás, melyek jelentős mértékben növelik otthonunk energiatakarékos megoldásait. Leeresztett állapotban például a meleg nyári napokon akár 5-10 Celsius fokkal is csökkenthetjük vele lakásunk belső hőmérsékletét, amivel rengeteget spórolhatunk például a klíma költségein.

5 év garancia

Ha pedig mindez nem lenne elég, a kisebb csomag magasság mellett – amivel lényegesen kevesebb helyet foglal a termék, mint a többi – Magyarországon egyedülálló módon 5 év teljes körű garancia jár a NEVA zsaluziákra.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow