Verőce, Zsaluzia kézi íves tok

Hogy az árnyékolástechnika világában is gyakran van helye a kézműves-, már-már művészi megközelítést igénylő megoldásoknak, azt kitűnően be tudjuk bizonyítani ezzel a munkánkkal, ennél a verőcei családi háznál ugyanis azzal a kéréssel fordultak hozzánk, hogy a felszerelt árnyékolókkal képesek lennénk-e követni a homlokzat íves kialakítását?

Bár a munka elsőre komoly fejtörést okozott, és nagy szükség volt hozzá szerelőink kitartására, tapasztalatára, valamint leleményességére is, de végül képesek voltunk egy teljesen egyedi megoldás révén egyetlen takarólemezzel lefedni még a magasra szerelt, három részből összeállított zsaluziákat is, amivel nem kellett megtörnünk a ház letisztult vonalait.

Fontos kiemelni, hogy a sikeres munkához elengedhetetlen volt a lakók példátlan türelme is! A munkát ugyanis eredetileg 2 naposra terveztük, de végül 6 nap lett belőle, mert nem akartuk figyelmen kívül hagyni a tulajdonos kérését, és összecsapni a szerelést, ami végül minket igazolt, hiszen a végeredmény mindkét fél maximális elégedettségét eredményezte.

Galéria

>

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célunk, hogy életszínvonalát új szintre emeljük prémium zsaluziáink segítségével!

Kapcsolatfelvétel Arrow